Sidor

lördag 28 april 2012

Nästan för bra för att vara sant!

Vaknade 06:45 idag, pigg och utvilad och när jag tittade ut såg jag en klarblå himmel och en stooor sol!!! Helt underbart!

Fast under tiden jag var ute och gav hästarna ensilage och gick en runda med Selma hann det komma upp lite moln här och där. Tråkigt! Med tanke på vilken "tur" jag har haft med vädret när jag har tävlat med hästarna så ska det säkert komma lite regn lagom till startskottet går i Halmstad idag...

Jag testade Selmas nya nosgrimma och det funkade ganska bra. Hon hade ingen möjlighet att dra i kopplet, vilket gjorde henne mycket irriterad så hon försökte skrapa av nosgrimman med tassarna istället. Stundtals var det svårt att få henne till att gå framåt. Istället för att ge sig och gå i min takt blev det mer springa-stanna, springa-stanna. Men jag fick iaf mindre ont i händerna och det krävs inte särskilt mycket kraft, endast en kramning med fingrarna för att det ska få effekt.

Så i fortsättningen blir det till att ha på grimman på henne så fort vi ska gå någonstans. Hon MÅSTE ju ge sig till sist, tycker jag!
Selma som liten valp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar