Sidor

måndag 30 april 2012

Långpass i värmen!

Idag har det äntligen börjat bli lite varmt och jag kände att det var dags att visa de vita benen i löparkjolen idag. Linne kändes också som ett självklart plagg! Eftersom det var längesedan jag sprang någon längre sträcka passade jag på att ta ett långpass i det underbara vädret.

Solen sken väl halva vägen iaf. Jag hade med mig Selma. Vilken skillnad det är att ha nosgrimman på henne! Äntligen slipper jag fån blåsor i händerna och ont i armarna. Hon höll faktiskt ett jämnt tempo så att jag slapp dra i henne. Duktig hund!

Jag började med att gå första km. Sedan sprang jag 1 km och gick en halv. Sedan sprang jag lite längre innan jag lade in en gåpaus. I mitten gick det ganska bra att springa, men det blev en ofrivillig paus då vi blev överfallna av en hund som vaktade sin gård. Sedan gick jag mellan 9-9,5 km och den sista uppförsbacken, därefter sprang jag hela vägen hem!

Det kändes långt, det blev ändå 11,79 km. Som sagt har jag ju inte sprungit särskilt långt den senaste tiden, så nu får det bli fler långpass inför sommarens Varbergslopp som är en mil. Det går lite upp och ner under rundan, ibland känns det superlätt att springa och ibland väldigt trögt. Men överlag var det ändå ett bra pass!

Jag passade på att njuta av värmen, av den helt vindstilla luften och den fantastiska naturen. Jag har det bra!



Selma ligger nu utslagen på golvet, vilket ger mig möjlighet att i lugn och ro motionera mina två andra fyrbenta vänner, Pelle och Bosse. Årspremiär för ridning i t-shirt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar