Sidor

fredag 27 april 2012

Låååång helg!

Ja, nu har vi en härligt lång go helg framför oss! Eftersom solen sken så fint på Ringhalshalvön idag, beslutade jag mig för att dra vid lunch. Jag åkte till stan och inhandlade en nosgrimma till Selma (hunden), tanken med den är att hon ska sluta dra i kopplet så att hon kan följa med mig på mina löprundor. Det hade hon verkligen behövt så att hon kan göra sig av med lite energi.

Jag åkte även och handlade mat inför helgen innan jag åkte hem. Väl hemma så städade jag lite innan jag körde en sväng om Gekås, där jag bl.a. fyndade sadellås för 9,95:-.

Imorgon blir det Laxaloppet nere i Halmstad. Där ska jag springa 5 km. Första loppet på åratal. Jag har inga större förväntningar på någon prestation, det blir mest att kolla av formen och att träningen funkar. Dock har det ju inte blivit någon ordning med träningen den här veckan heller. Igår var jag hemma sent efter att ha deklarerat och åt lite för sent så det var mörkt när det hade varit dags att ge sig ut. Dessutom kan jag inte springa sent för då får jag svårt att somna.

Imorgon kväll kommer det gäster igen. Det ska bli kul. Lite grill och god mat är aldrig fel. Söndag blir det tjejfrukost på förmiddagen.

Jag hoppas att jag ska kunna hinna stängsla iaf den nedersta biten av sommarhagen så att jag kan släppa hästarna där så fort som möjligt. Där har ju börjat växa lite gräs så där kan de gå ute även på nätterna. Vore skönt att äntligen få sluta mocka för den här säsongen!

I övrigt är det sadelkammarprojektet som är prioriterat. Jag hoppas komma igång ordentligt med det. Så det blir nog en fullspäckade helg, men det är skönt att vara lite ledig så att man får lite grejer gjorda!

2 kommentarer:

  1. Sv: Ja det är jättekul! Är hoppträningen jag ser fram emot varje vecka! :)

    SvaraRadera
  2. SV: Det gick bra :)Lite ont i ett knä idag, men sånt kan man leva med!

    SvaraRadera