Sidor

torsdag 12 april 2012

Kvällsritt

Efter jobbet idag åkte jag till Gekås en kort sväng för att kolla efter lite ridtröjor då jag insett att det är lite dåligt på den fronten just nu. Det fanns en del snygga tröjor utan huva men endast i storlek S och XS, vilket är för litet för mig. Jag hittade dock en röd softshelljacka med en marin rand i sidan som var snygg och ett ljusgrönt schabrak. Så jag får nog kolla lite nätbutiker istället. Jag har redan spanat in lite tröjor hos Hööks som jag funderar på.

Det blev även lite strumpor (något man ALLTID behöver) och ett par handskar. Så det blev ett förhållandevis billigt Gekås-besök idag!

Även idag var det faktiskt uppehåll från regn så Pelle fick komma ut på en kvällsritt. Det gick väldigt bra, han gjorde endast ett hopp åt sidan (även denna gång blev jag grymt förvånad över att jag inte ens kom i obalans), gick fram överallt och var väldigt lugn. Han blev dock lite upphetsad när några hästar i en hage började springa lite, då for svansen upp på ryggen och han blåste lite, men det gick snabbt över.

Så det blev en mycket trevlig ritt med skritt, trav och lite galopp och Pelle verkade väldigt nöjd med att att få komma ut och röra på sig.
Pelle o jag på terrängbanan för några år sedan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar