Sidor

söndag 15 november 2020

Pelle på söndagspromenad

Söndag idag och ännu en fin novemberdag. Lite vind har vi haft, men drygt tio plusgrader så varmt och skönt!

Pelle fick komma ut först idag också. Promenad även denna dag. Och dramatisk även denna dag. Han var kanske snäppet lugnare idag, men han stod och gnäggade i stallet medan jag gjorde i ordning honom. Vi tog en tur i skogen och först var han rätt lugn, gnäggade ingenting, men när vi gick in i skogen, som enligt honom är lite läskig, började han gnägga och Kalle och Bosse svarade.

Vi gick runt mossen och efter ett tag började han faktiskt beta lite, så då var han lite lugnare, men han var väldigt vaken och på hugget.

Gott med mat!

Min Pelle och jag!

Vi gick vidare genom skogen och sedan fick vi vänta lite på grannen som lossade ved och blockerade vägen med en traktor. Pelle var lite otålig och gjorde cirklar, men när traktorn lämnat ville han halvspringa hem, vilket han inte fick eftersom jag hade gummistövlar på fötterna, alltså inget som går att springa i....

När vi kom hem genade vi över åkern och jag släppte in honom i hagen igen. Han lade sig ner och rullade direkt. Sedan fångade jag Kalle och då vallade Pelle bort Bosse från oss så vi var ensamma ner till grinden. 

Pelle känns väldigt pigg och fräsch just nu. Jag får väl ta in de andra hästarna om jag ska kunna rida honom på ett vettigt sätt framöver...


Kompisarna i sikte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar