Sidor

fredag 6 november 2020

Äntligen är Bosses vila över!

Nu har Bosse äntligen vilat klart! Jag har ju inte suttit på hästryggen sedan i söndags och det känns verkligen! Abstinensen har flödat! Tur att jag har kunnat sysselsätta mig med hundar och körkortsteori!

Det var så kul att få pyssla lite med Bosse. Han kanske inte är världens gosigaste häst, men han har på äldre dagar blivit betydligt mysigare. Och han har ju en härlig personlighet!

Även han fick gå en uteritt idag och när vi kom ut var solen på väg ner, men det var ändå rätt varmt. Vilken tur jag har haft med vädret dessa lediga fredagar! Verkligen gött att få se solen efter en väldigt regnig och blåsig period.

Bosse fick en tur i skogen och han var lagom pigg. Han skrittade på fint och när jag tog tyglarna ville han trava, så det fick han. Han var så fin i traven, den kändes så taktfast och fin. Vilan har nog gjort honom gott ändå!

Vi fortsatte upp i Skattagårdsskogen där han travade upp för hela backen och sen en bra sträcka därefter. Han var avslappnad och fin och det var verkligen kul att rida honom igen!

På söndag får han gå en uteritt igen, sedan blir det ridhuset på tisdag och hoppträning på torsdag. Mycket kul att se fram emot!

Fina Bosse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar