Sidor

onsdag 19 december 2018

Nu har det vänt!

Idag gick solen ner en minut senare än igår. Så underbart! Snart är de långa ljusa dagarna här igen!

Jag har dock upptäckt att om jag går upp tillräckligt tidigt så blir dagarna ganska långa ändå. Idag ringde väckarklockan 6 igen och när jag hade släppt ut hästarna och fixat stallet började det att ljusna.

Det har inte blivit mycket nyttjande av dagsljus idag, tyvärr. Snön regnade bort i natt och det är återigen grått ute. Tur att jag var ute i snön med Bosse igår! Här är filmen:


Dagen har ägnats åt städning av första våning i huset. Och så har jag julpyntat. Hängt upp julgardiner och bytt lite dukar och annat. Så nu är julen här på riktigt. Känns rätt mysigt ändå!

Eftersom jag är ledig så länge över julen i år känns det mer värt att lägga tid på att julfixa eftersom jag har så mycket tid på mig. Jag behöver inte stressa för att hinna med det jag vill hinna med och det är så jäkla gött!

Bosse har fått vila idag, han har ju gått både måndag och tisdag så en vilodag satt fint, tycker jag. Planen är att rida i paddocken imorgon ifall det går. Det har varit plusgrader sedan igår kväll och under dagen har det värmt upp marken såpass bra att allting är mjukt och fint igen. Så det borde gå att rida i paddocken imorgon. Det kommer säkert att vara blött, men det får vi tåla!

Förhoppningsvis ska jag filma träningspasset imorgon också. Hoppas att min Pixio inte är känslig för kyla, utan funkar ändå. Jag håller på med en video på de ridpass jag har filmat i år för att visa Bosses utveckling under året. Det är så kul att se hur fin han faktiskt har blivit på denna tid. Det är så kul att ha möjligheten att filma ridningen för att få ett kvitto på att saker och ting blir bättre. Visst går det att gå tillbaka i bloggen och läsa, men det är så mycket mer visuellt att kunna se det på video!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar