Sidor

tisdag 25 december 2018

Juldagen

Vilken fin juldag vi har haft här i Hinnagården idag! För det första kör vi fasta idag, då Magnus föråt sig på julmaten igår i vanlig ordning. Och jag tyckte att det var en bra plan att köra fasta när man ändå är lite trött på julmaten. Utmaningen denna gång är att jag ska försöka köra längre än 24 timmar denna gång. Målet är 48 timmar, men vi får se hur länge jag står ut.

Än så länge har det gått bra. Jag har haft fantastiskt mycket energi i kroppen hela dagen. Efter att stallet var gjort drack vi kaffe och te innan vi gick ut och fixade in en höbal i stallet. Det är den fjärde för säsongen. Hästarna tittade nyfiket på medans vi jobbade med att få in balen.

Två nyfikna figurer i bakgrunden
När balen var klar tog jag med mig Selma på en promenad i skogen. Solen sken och det var 4-5 grader och i princip ingen vind.

När vi kom till skogen fick Selma springa lös. Det tyckte hon var så skojigt! Hon sprang dock upp på en klippa och fick för sig att hon skulle ta sig ner där istället för att vänta tills de blev lite bättre att ta sig ner. Hon hoppade rakt ner från 3 meters höjd och landade i en gammal gran. Direkt efter haltade hon lite grann  och jag blev lite rädd för att hon hade brutit någonting, men det gick över snabbt och hon sprang normalt igen.

Bushunden i skogen!

Fina istappar fick vi bild på också!
Vi var ute i ungefär 1½ timme och det var så härligt att röra på sig och få frisk luft.

Efter promenaden stack jag ut i stallet för att ta en tur på Bosse. Han var rätt lugn i stallet, men när vi hade traskat runt i skogen ett tag blev han lite på tårna och fick lite bråttom. Men han var fin ändå.

Nu hoppas jag att det fortsätter att tina i marken så att det går att rida i paddocken snart. Hade varit guld värt!

Ridtur i solen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar