Sidor

lördag 2 juni 2012

Låååång helg!

Jag vaknade vid 8 idag och insåg att jag har en lång, skön helg framför mig. Tänkte inte riktigt på det igår, men jag har tagit ledig måndag och tisdag, eftersom Christoffer tar studenten på tisdag kändes det "onödigt" att jobba på måndag. Det lär väl vara en hel del grejer som ska förberedas även om vi redan fått hjälp med en hel del.

Så nu har jag fem (eller fyra om man bortser från tisdagen) sköna orörda dagar framför mig. Känns riktigt bra, faktiskt! Idag skiner solen också, vilket gör att jag känner mig sugen på att ägna förmiddagen åt mina knäppa hästar. Pelle är först ut idag, har inte riktigt bestämt om det blir paddock eller uteritt för hans del.

Mitt ben känns bättre än vad det har gjort på hela veckan. Stundtals gör det ont, men inte lika mycket som förut. Svullnaden i foten och vristen har gått ner helt. Så det verkar som om det är på väg åt rätt håll. Därför ska jag ta det väldigt lugnt med belastningen och verkligen vila tills det inte känns något alls!

Det var skönt att komma upp till ett 22 grader varmt hus idag istället för gårdagens 16. Jag eldade i pannan som en tok igår kväll och det gjorde gott. Bra att det inte tog så lång tid att värma upp huset i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar