Sidor

torsdag 28 juni 2012

Ingen bra kväll!


Kvällen igår började ganska bra med att jag kom i lite nya kläder som var en storlek mindre än vad jag brukar ha. Verkligen kul! Speciellt jeansen!

Efter det gick allt utför. Jag klippte gräset. Det gick bra ända tills bensinen tog slut och gräsklipparen dog. Inget konstigt med det, egentligen, jag fyllde på ny bensin och drog igång den igen. Då gick det inte att få igång rotorbladet, som man ska dra i en spak för att få igång. Spaken var helt slapp och det gick inte att få igång den. Helt underbart när man bara klippt halva gräsmattan! Älsklingen och jag skruvade isär spaken, men kunde inte hitta något fel där eller något som kunde lösa problemet. Så nu är det bara till att skicka ner den till Handins och hoppas att de kan laga den.

På dåligt humör gick jag in och satte igång TV:n. Tittade på lite friidrott från Helsingfors och blev då sugen på att springa en runda.

Jag bytte om och gav mig ut på samma runda som i måndags. Jag gick första kilometern och började sedan springa på asfalen, då benet kändes av lite mer än i måndags. När jag sprungit nästan en kilometer talade 
Garmin-klockan om att batteriet var lågt och så slocknade den. GRR! Jag gick lite till och skulle springa igen, men det gick inte på asfalten. Gjorde för ont! Men när jag kom in på banvallen (där det är grusunderlag) testade jag igen och då gick det bättre. Smärtan försvann, men kroppen kändes tung och otränad. Det blev summa summarum ett riktigt jäkla skit-pass! 

Dessutom sitter jag idag med ett ben som gör ont igen. Jag blir så trött! Jag vill bara byta ut det jäkla benet mot ett friskt, väl fungerande nu! Jag får väl packa undan löparskorna tills all smärta försvunnit och varit borta ett tag, för det här funkar ju inte. Jag säger nu "hejdå" till Varbergsloppet och satsar på cyklingen istället, den enda träning som just nu inte gör ont i benet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar