Sidor

söndag 31 maj 2020

Uteritt med sällskap

Ännu en fin sommardag och även denna dag började med målning. Så nu är det bara yttersidan på dörren kvar att måla! Jag passade också på att måla karmarna på dörren på framsidan och dörren till mjölkrummet. Gött att fräscha upp lite när jag ändå är igång!

Det blev ett par timmar i solen på altanen innan vi åkte till Läjet och åt morsdagslunch. Jättegod piggvar!

Det blev ett kortare besök och vi tog lastbilen hem eftersom Magnus grejar i hundgården och behövde gräva ur lite grus.

Jag skyndade mig att göra i ordning Bosse som skulle få ännu en skogstur. Denna gång betydligt lugnare i Åkulla.

Strax efter kl fem mötte jag upp vårt sällskap, Anna och hennes fina islänning. Islänningen är inte riktigt i kondition än, därav att vi tog det lugnt. Men han hängde på bra ändå. Bosse blev lite lugnare och ville gå och tugga på sin kompis, ha lite stödhjul liksom. Islänningen töltade och travade i samma tempo som Bosse, men med betydligt högre takt.

Vi tog en runda längs banvallen och sedan svängde vi över till Svartråvägen och tillbaka. Ännu en fantastisk sommarkväll, varmt och skönt och inga insekter. Det är verkligen helt underbart ute nu!

Det var skoj att få lite sällskap och när vi lämnade dem vid deras stall började Bosse att trava hemåt gnäggandes. Det har han aldrig gjort förut, sötnosen:).






Om vi har tur kanske dagens sällskap flyttar närmare oss så att det kan bli fler turer tillsammans framöver. Kan bli perfekt sällskap till Pelle om han kommer igång.

Jag duschade Bosse efteråt och sedan släppte jag ut grabbarna i sommarhagen, något de var väldigt nöjda med!

Efter att jag själv hade duschat gick jag och plockade lite liljekonvalj. De är så fina nu!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar