Sidor

söndag 10 maj 2020

Hundpromenad

Denna dag började jag med att stängsla i sommarhagen så att jag kunde släppa hästarna där. Selma var med mig och vi bytte ut ett gäng stolpar som på ett eller annat sätt hade gått hädan och så lagade vi ihop stängslet på ett par ställen. Sedan kunde jag släppa de glada hästarna som sprang ut och ställde sig och käkade. Ett ganska odramatiskt betessläpp!

Jag åt frukost och fixade lite tvätt innan jag tog med mig vovvarna ut på promenad. En runda vid Bexells stenar fick det bli. Först passerade vi flocken med ett gäng ardennerhästar och en ponny. De är så himla mäktiga de där stora djuren!

Mäktiga djur i bakgrunden
Vi traskade upp i skogen vid Ryen och så gick vi medurs ned mot Valasjön där tjejerna fick bada. Så gött de tyckte att det var! Selma var i en bra stund och drack och badade.
Badande Selma

Vi fortsatte vidare i bokskogen och det var himla mysigt! Bokarna slår ut mer och mer liksom alla andra träd och det blir grönare och grönare för varje gång vi går där.

Grönt och skönt!

Selma och Nelly grävde efter sork, de är verkligen helt galna efter dem! Selma hittade en som hon bet ihjäl och Nelly ville äta upp den. De är så rara så, mina goa vovvar:).

Sorkjägarna

Vi var ute i drygt två timmar, gick 1,2 mil och tog 290 höjdmeter. Mina höfter är lite justerade efter den aktiva lördagen igår, men jag kämpade på. Det var i alla fall skönt att få komma ut och röra på sig!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar