Sidor

måndag 11 maj 2020

Skogspromenad med Pelle

När jag kom ut och skulle hämta hästarna i hagen stod det två rådjur på åkern, en bock och en hind. Hinden sprang in i hagen och vidare ner i skogen medan bocken vände och sprang mot vägen. Mina hästar var i alla fall inte längst bort i hagen idag, utan på väg "hem" så jag behövde inte gå så långt för att hämta dem.

De såg lugna och fina ut och Bosse såg trött ut direkt när han kom in. Jag gjorde i ordning Pelle. Skrapade bort lite päls, hans vinterpäls är verkligen envis i år, och borstade rent honom. Han är så himla dammig! Men han älskar ju att rulla sig i jorden i vinterhagen...

Vi gick ut och jag startade loggningen av passet i Equilab. Smidigt, allt förberett i appen, bara till att starta!

Vi gick förbi Kullagården, sedan in mot Skattagården och genom Skattagårdsskogen. Pelle var lite småspänd i skogen, men gick på bra ändå. Han var inte så spänd att han ville vända eller så, bara väldigt uppmärksam på omgivningen. Han verkade fräsch och var väldigt framåt. Kul!

Det tog ca 40 minuter för oss att gå denna runda och när vi var klara fick hästarna lite mat och hö för natten. Det är rätt kallt nu, minusgrader i morse så det är skönt för dem att få sova inne. Och vila magarna lite från allt gräs!

Skuggor!

Min fina Pelle!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar