Sidor

söndag 17 december 2017

Energipåfyllning

Jag älskar verkligen vinter med snö och kallgrader! Det ger mig så otroligt mycket energi att vara ute i detta fantastiska snölandskap. Och eftersom vi inte direkt är bortskämda med sådant här på Västkusten passar jag på att vara ute så mycket det bara går.

Så när jag var klar med Pelle och hade släppt ut hästarna i hagen igen gick jag in och bytte kläder och tog med mig Nelly på en promenad. Hon är ett halvår nu och en mycket aktiv hund. Magnus var ute och jagade hare med Selma och Helga, så jag tyckte att Nelly också behövde komma ut.

Vi gick upp mot Spekås och sedan genom Linneskogen och ut vid Hagakullen. Jag hade Ice-bugsen på fötterna och de är verkligen perfekta att ha nu. Det är lite isigt här och där.

Nelly tyckte det var jättekul att få komma ut och hon sprang och busade i snön och hade sig. Hon är bra för hon drar inte lika mycket i kopplet som Selma. Selma drar oavsett om man går eller springer, men när jag sprang lite med Nelly blev kopplet slakt. Och när vi gick höll hon precis kopplet sträckt utan att dra så himla mycket.

Det klarnade upp och solen sken lite på oss, det var hur mysigt som helst! Så nu är alla hundar (och Magnus) trötta och ligger här inne och snarkar (även Magnus).

Tyvärr ska det bli plusgrader imorgon och kommande vecka, så snön lär försvinna lagom till hästarna får snösulor. Men det blir förhoppningsvis bättre ridvägar då också, så det är ju också bra.

Fina Nelly!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar