Sidor

lördag 23 december 2017

Dan före dopparedan

Idag har det verkligen varit full fart. Ut med hästar, fixa stallet, äta frukost, julklappsrunda i stan. Ja, vi fixade de sista julklapparna dagen före julafton. Vi var runt på fem ställen och när vi kom till sista stället kände jag mig grymt trött. Sådär trött att jag ville gå och lägga mig och sova där och då.

Men det gick ju inte. När vi kom hem satte jag rödbetorna till rödbetssalladen på kokning. Medans de kokade slog jag in alla julklappar. Jag brukar inte nyttja butikernas inslagningstjänster då jag tycker att det är roligare att göra det själv. Men det tar ju sin tid.

Sedan var det plötsligt nästan mörkt ute och hästarna skulle in. Och så har vi tre hundar som skulle julbadas. Så de fick inviga den nya hundduschen i tvättstugan. Jag började med Selma och sedan fixade Magnus de andra två.


Det var riktigt bra att slippa ha både hundar och blöt päls i boningshuset. Så smidigt!

Därefter var rödbetorna klara för att göra sallad. Så det gjorde jag medan Magnus gjorde potatisgratäng och helstekt kyckling. Vi hade ett litet julbord igår så det var skönt att äta något annat innan det blir julafton.

Nu ligger tre trötta vovvar här, Magnus tittar på Bingolotto (eller lurendrejerilotto som jag kallar det). Jag ska nog kolla lite Youtube innan jag går och lägger mig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar