Sidor

söndag 29 december 2019

Fredag och lördag

I fredags red jag Pelle en kort och lugn runda runt Obbhult och Linnarp. Han var rätt så pigg och ville trava en hel del. Det var fruset ute så jag ville inte låta honom galoppera, men han låg på rätt bra i traven, vilket han har börjat göra nu. Mycket energi!

I fredags var också Loke här och hälsade på. Jag trodde att det skulle vara bra att mocka hagen när det var lite halvfruset, men det var alldeles för fruset för att det skulle vara särskilt smidigt. Men jag fick ju lite hjälp av Loke i alla fall:).

Mockarhjälp

Pelle på tur
Igår var det minusgrader mest hela dagen och när jag höll på i stallet såg jag att det var ett riktigt häftigt rosa ljus ute. Lite svårt att fånga exakt rätt ljus med kameran, men jag gjorde ett försök..

Rosa morgon
Jag tog en lång promenade med vovvarna, vi var ute i närmare två och en halv timme medan Magnus försökte kurera sin onda rygg...

Ont i ryggen

Vovvepromenad
Magnus gick ju en långrunda med hundarna i torsdags och efter det fick han ont i ryggen. Jag fick inte ont i ryggen, men känner mig lite stel idag...

För när jag hade gått med hundarna var det dags att rida en runda. Bosse fick gå lite i grushålan, gjorde lite övningar runt träden där så han blev mjuk och fin i sidorna. Han var också pigg, men han fick inte heller galoppera pga underlaget, men han verkade rätt nöjd ändå. Ibland får det bli kortare och lugnare rundor när inte underlaget är med oss.

Nu har det dock blivit plusgrader igen, det blåser lite grann och det är åter jämngrått ute. Hoppas att det snart kan bli lite sol, det hade ju varit så härligt!

I eftermiddag ska Pelle och jag träna lite dressyr igen för Charlotte, det ska bli kul. Hoppas att han är lika fin som han brukar vara och att jag kan börja rida ordentligt i galoppen i högervarvet....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar