Sidor

torsdag 8 mars 2018

Lägesrapport sjukdag 4

Idag vaknade jag som feberfri för första gången den här veckan. Tyvärr märktes inte det alltför mycket när jag var ute i stallet. För det första har det snöat hela natten, så jag fick börja med att skotta snö fram till stallet och sedan mellan stallet och gödselstacken för att underlätta så att inte snön skulle fastna i skottkärredäcken.

Efter tre dagars undermålig mockning pga att jag inte har orkat bättre fick jag köra ut rätt mycket skit och blött spån. En kärra ur varje box, vilket krävde påfyllning av spån, så det var mycket att sköta idag och det gick trögt. Ett arbete som brukar ta en halvtimme tog närmare 1,5 timme. Suck. Jag hatar verkligen att vara så förbaskat orkeslös!

Som tur är har jag ju våra härliga djur som håller energin uppe. Helga är verkligen en glädjespridare som trivs med att ligga inne och slöa med sin sjuka matte. Det enda hon kräver är att få busa lite och få komma ut i snön.

Det har snöat hela dagen så nu är det såpass mycket att lilla taxen hade lite svårt att ta sig fram:) Se film på min instagram där jag heter @hinnagarden.

Snöig tax
Efter stallarbetet har det inte hänt så mycket mer. Ännu en dag har spenderats i soffan. Så tråkigt och trist! När jag kunde ha varit ute och galopperat i snön. Jaja, vi får hoppas att jag snart är bättre så att jag kan ge mig ut innan snön försvinner och våren kommer. Jag tog i alla fall en fin bild på huset som minne från 8:e mars 2018:

8:e mars 2018


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar