Sidor

torsdag 11 februari 2016

Igår trött- idag som ny!

Igår var jag trött, så extremt trött! När väckarklockan ringde kände jag mig nästan medvetslös. Och när jag kom upp var jag helt seg. Hästarna fick fel grimmor på sig ut i hagen och inget funkade riktigt som det ska.

Jag kämpade mig igenom dagen på jobbet, fick gjort mycket bra ändå. Jag glömde att ta med mig momsdeklarationen på morgonen och blev därför tvungen att åka in till Varberg för att posta den. Den skulle ju vara inne idag och de närmsta brevlådorna var redan tömda.

När jag kom hem igen tog jag in hästarna, sedan stupade jag i säng. Jag tänkte att jag skulle sova en stund och gå ut och natta hästarna och sedan lägga mig igen. Men jag somnade vid sex-tiden och sov som en stock. Jag har förvisso vaknat några gånger i natt, bara för att konstatera att jag kunde sova vidare och somnade om. Halv sex i morse vaknade jag på riktigt och låg och drog mig en stund innan jag gick upp. Som ny igen! Skönt! Jag var lite orolig över att det var någon förkylning eller något på gång, men jag var bara trött, alltså.

Hemarbetsplats stod på schemat idag och som vanligt fick jag mycket gjort. Jag känner faktiskt att jag ligger i fas nu, till och med lite före. Skön känsla! Nu har jag koll på saker och ting!

Innan lunch tog Selma och jag en löprunda. 4 km igen. Det blev en runda runt Obbhult. Det kändes väldigt lätt och fint att springa idag. Stor skillnad mot förra torsdagen då jag sprang samma runda. Jag ville nästan ta ett varv till när jag var klar:).

Återigen gick det snabbare än vad som stod på träningsprogrammet och jag höll nästan samma fart som i tisdags när jag sprang på helt platt mark. Fin känsla!

Jag kommer att hoppa över vecka två i träningsprogrammet då det redan känns så mycket bättre att springa. Det är ju lite mindre än 20 veckor kvar till Göteborgsvarvet, så jag behöver kapa lite på tiden. Så i helgen blir det fem km och nästa vecka går jag direkt på den tredje veckan.


Hovis var här idag också och slog på två skor på Sko-Bo. Sulorna fick sitta kvar. Nu väntas det lite kallare väder igen. Jag hoppas på frusen mark så att det blir svårare att ta av skorna och på snö så att jag kan nyttja sulorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar