Sidor

torsdag 25 februari 2016

Halsen...

Idag har jag känt mig mer eller mindre seg hela dagen. Jag sovit otroligt dåligt i natt. Brukar göra det när det är fullmåne. Jag vaknade 01:40, kunde inte somna om. Gick på toa och gick och lade mig i gästrummet eftersom Älsklingen snarkade.

Jag läste lite innan jag försökte somna om igen. Jag kastades rakt in i riktigt hemska mardrömmar och det höll på tills klockan ringde vid sex. Suck. Kände mig helt död när jag gick upp. Och så kände jag en liiiiten, liiiten retning i halsen.

Det får bara inte vara sant! Jag SKA INTE få ont i halsen nu! Inte två dagar före Tjejvasan! NEJ! NEJ! NEJ! NEJ! NEJ! NEJ! NEJ!

Huvudet är inte riktigt med mig heller och det får bli tidig sänggång ikväll. Och karantän i gästrummet så att inte Älsklingen blir smittad inför Vasaloppet. Det hade ju varit för jävligt! Men jag hoppas, hoppas, hoppas att en god natts sömn ska få mig att känna mig piggare imorgon!

Oavsett vilket, tänker jag ta mig igenom Tjejvasan på lördag. Solen ska skina och jag ska ta den där medaljen och min andra gren i Tjejklassikern, hur dålig jag än känner mig och hur lång tid det än tar!

Håller nu tummarna för att halsretningen går över eller helt enkelt är "mental". Har ju haft liknande känningar före andra lopp, så man kan ju alltid hoppas!

Hoppas på fina förutsättningar i Vasaloppsspåret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar