Sidor

torsdag 25 februari 2016

Det blir konsert i sommar!

För några veckor sedan nämnde Älsklingen att "någon stor artist" skulle komma till Sverige i sommar och att han ville se den. Någon vecka senare började det pratas på jobbet om Bruce Springsteen och ungefär samtidigt kom Älsklingen på att det var honom han ville se:).

Idag var det biljettsläpp. På Ticnets hemsida fanns en hänvisning om hur biljettsläppet skulle gå till till Facebook. På deras Facebook-sida stod det såhär:


Ca 2 sekunder efter kl nio började klagomålen på deras FB-sida. "Jag kommer inte in", "jag har uppdaterat flera gånger, inget händer", "jävla skit-hantering", "jag kommer varken in på datorn, mobilen eller jobbmobilen" osv, osv. Jag kunde ännu en gång konstatera att folk är fan inte läskunniga! Jag tycker att det var jättetydligt vad man skulle göra; VÄNTA I KÖN! Inte uppdatera, vänta på sin tur.

Det var förvisso lite stressigt och den där kön gick ju i snigelfart. Kvart i tio meddelade de att biljetter till ny konsert hade släppts. Halv elva kom jag in! Jag trodde inte att det fanns en chans att hitta några biljetter vid det laget. Men jag sökte och sökte igen och igen och igen, säkert tio gånger tills jag fick beskedet "dina biljetter är bokade". Såååå kul!

Jag betalade lugnt och fint, allt funkade klockrent och någon minut senare trillade mina biljetter ner i mailen.

Jag är kanske inte det största Bruce-fanset, men jag har hört att det är bra konserter, så det ska visst vara värt att gå ändå. Älsklingen får väl köra Bruce på spotify hela vägen till Mora nästa helg så att vi lär oss låtarna :).

2 kommentarer:

  1. Vi såg honom i Köpenhamn för ett gäng år sedan. Jag är inget större fan (maken är) men det var en upplevelse. Tror nog att ni får trevligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tror jag också:). Det blir säkert roligare ifall man har lyssnat in musiken lite före också.

      Radera