Sidor

måndag 17 juni 2013

Uteblivet långpass :(

I lördags var Älsklingen, jag och några till i Åkulla och dansade på bryggan. Jag är verkligen inte bra på att dansa och jag tycker inte att det särskilt kul med dansband och bugg, men när nu de nya ägarna till Friluftsgården bestämt sig för att satsa, så måste man ju kolla läget.

Det var riktigt kul, fast jag blev helt uppäten av de jämrans knotten. Det som inte var så kul igår var att det blev lite för mycket alkoholintag. Det är inte ofta jag dricker mer än ett glas vin till maten, eftersom jag somnar gott efter det och därför är jag inte van vid några större mängder alkohol. Det fick jag känna av igår.

Ont i huvudet, aptrött, illamående. En skit-dag helt enkelt där de längsta förflyttningarna var från sängen till soffan och tillbaka. Ryggläge så gott som hela dagen. Och därmed inställt långpass. Jag som skulle sprungit i skogen och myst. Jäkla skit!

Det är helt klart inte värt 24 timmars lidande för 4-5 timmars glädje!!! Jag var riktigt besviken på mig själv!

Det enda som är lite bra är känslan av att må bra idag, det är ju en enorm skillnad mot gårdagen om jag säger så. Man uppskattar verkligen att må bra!

Ikväll blev det först en ridtur på Pelle tillsammans med ponnyn. Härligt väder, snäll och härlig häst, fantastiska omgivningar och helt enkelt jättemysigt! Pelle skötte sig exemplariskt och rörde sig normalt igen, så det är nog inget större fel på honom.

Efter ridturen var jag bara tvungen att springa en runda, så det blev en kort 6 km-runda i lätt tempo som landade på 6:08-tempo. Lite snabbare än vad jag hade räknat med utan att det var någon större ansträngning. Skönt!

Bäst-hästen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar