Sidor

söndag 9 juni 2013

Inomhusprojekt

Igår var vi iväg och hämtade en "ärvd" dubbelsäng som vi ska ha i gästrummet på andra våning. Där har tidigare stått min gamla säng och en annan ihop, fast de har inte haft samma höjd, så det har varit lite halvdant.

Jag började därför röja ut gästrummet där dubbelsängen skulle stå, varpå jag öppnade garderoben och insåg att där var massor av gamla kläder och annat som jag inte längre använder. Jag hade för mig att Gekås hade något typ av klädinsamling, så jag googlade och hittade att de har en "textil-återvinning" där man kan slänga allt man vill bi av med (tvättat och rent såklart). Så jag drog ner all bröte i fem Gekås-kassar som jag körde dit och tömde.
Gekås-kassar till Gekås...

Jag lyckades även få en parkering så nära man kan komma så det var bara till att ta en vagn och fylla på med lite nya grejer. Jag skulle ha lite sängtoppar till sängarna, kuddar, täcken och annat. Såklart hittade jag även lite andra grejer, som t.ex. dessa, som jag har letat efter i ett år ungefär:

Älskar plankstek!
Jag fick hittat det jag skulle ha och begav mig hem och gjorde i ordning de numera två gästrummen. Jag röjde ut det gamla "bröt-rummet" där jag har ställt in saker som inte har fått plats någon annanstans, så det var skönt att få ut det. Istället blev det en säng och några andra möbler där inne, samt lite nya tavlor.
Singel-rummet

Ny tavla 1

Ny tavla 2

Vaggan fick stå kvar...

Dubbel-gästrummet med ny säng (åh, vad jag vill ha en annan färg på väggarna!!!)
Det blev en del grejer att packa ihop och bära upp på vinden. Förmodligen kommer jag någon gång att från vinden bära in grejerna i släpet och köra dem till tippen, men jag väntar lite till, jag kan ju ångra mig....

Jag tycker att jag har fått gjort mycket idag. Och klockan är ännu bara eftermiddag! Nu blir det till att ge sig på nästa projekt utomhus...

Vad kan tänkas behövas här???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar