Sidor

fredag 7 juni 2013

Jobb + träning!

Idag, på min lediga dag tog jag cykeln och drog till åkeriet för att fakturera och stämma av betalningar. Just det där med att stämma av betalningar är så jäkla tråkigt just nu eftersom flera kunder inte betalar sina fakturor. Jag fattar inte varför man köper grejer om man inte kan betala för det?? Eller som vissa, bara skiter att betala tills vi hotar med Kronofogden. Ja, det finns gott om nötter här i världen!

När jag hade fixat klart med allt pappersarbete kände jag inte för att cykla hem samma väg utan körde istället mot Dagsås, Öströö, Stegared och Åkulla. För att jag längtade efter de fina omgivningarna där:). Det är verkligen helt fantastiskt! Och så har ju Lina tagit så många fina bilder när hon har cyklat där och inspirerat min lite extra :)

Totalt fick jag ihop 38,5 km och det tog 1 timme och nästan 40 minuter. Kändes bra, även om benen blev stumma på slutet, antagligen lite känningar efter gårdagens millopp.

Nu ska jag ut och trimma lite gräs! Jag kan ju ändå inte ligga i solen eftersom jag brände mig lite grann igår, så huden får vila. Bättre att göra lite nytta!

Min runda idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar