Sidor

tisdag 4 juni 2013

Påskbergsskogen med Emma

Idag var det kompis-löpning igen. Det är kul att komma ut och springa med någon annan emellanåt, blir lite extra pepp, utan en massa prestationskrav. Vädret för dagen var blåsigt, men hyfsat varmt. Vi började hos Emma och sprang upp till Påskbergsskogen där vi sprang tre varv innan vi vände hemåt igen.

Jag var lite osäker på hur mycket kläder jag skulle ha på mig, men skippade till sist jackan, vilket var rätt beslut. Det är väldigt många människor som springer där i den där skogen, jag är inte riktigt van vid att behöva flytta mig för andra, men man vänjer sig efter ett tag. Dock verkar vissa personer ha principen att det bara är de de möter som ska flytta på sig, även om de springer i bredd. Märkligt!

Jag undrade även över alla dessa kläder folk har på sig. 18 grader ute och så har folk stora tjocka tröjor och jackor på sig. Jag fattar inte??? Jag var genomsvettig i t-shirt och 3/4-byxor efter ca 2 minuter trots blåsten. Det måste vara jättejobbigt att släpa runt på så mycket kläder!

Det gick bra att springa idag, värmen var inte lika tryckande. Farten är väl inget att skryta med, men det kändes ändå som ett ganska lugnt tempo för min del. Efter att ha avslutat neråt den sista biten kändes det som om jag hade kunnat springa lite till, men jag vill ju spara benen tills på torsdag och Friskusloppet.

Det blev 8,5 km på ca 54 minuter.

Överlag känns det som om jag börjar komma tillbaka efter Göteborgsvarvet och det kommer att bli ett långpass på söndag och intervaller nästa vecka. Yeeehaaa!

När jag kom hem avslutade jag med något av det godaste jag vet:

SMOOOOOOTHIE!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar