Sidor

onsdag 27 februari 2013

What a day!

När jag vaknade i morse var det ljust ute, vilket det ännu inte är kl 04:45 när jag normalt går upp, så jag förstod rätt snabbt att det var någon som inte stod rätt till. Är det helg? Vilken da är det? Tog en titt på mobilen som sade mig att det var onsdag =JAG HAR FÖRSOVIT MIG!!!

Klockan var 06:37, alltså hade jag sovit nästan två timmar mer än vad som var tänkt. Jag hade helt enkelt glömt att ställa väckarklockan igår när jag gick och lade mig.

Som tur är har jag flextid, så när jag försover mig blir jag först irriterad och stressad, men sedan inser jag att den enda effekten (nog så tråkig) är att jag får jobba längre på eftermiddagen istället. Så jag gör mina morgonrutiner i samma mak som alltid. Ut med hästarna, äter frukost, fixar i ordning mig själv.

Så klockan var 8 när jag var på jobbet idag, en timme senare än vanligt. Och det blir liksom fel hela vägen. Den där timmen hänger kvar.

På jobbet har jag idag stått ca 6 timmar på en balansplatta för att se om det kändes bra. Jag har ju problem med framför allt musklerna "under" höger skulderblad och där blir jag oftast stel efter en dags arbete och när jag springer. Idag kände jag inte av detta, plus att jag varit varmare än normalt (pga ökad förbränning??). Har kunnat sänka elementet några grader i kontoret.

Benen känns lite möra, men överlag känns det väldigt bra att ha stått på den där plattan. Framför allt intressant med ryggen och nacken som känns normala. Får se hur det känns imorgon... Kanske får jag träningsvärk.

Efter två dagars vila från träning då mina vader varit riktigt stumma och inda efter söndagens långpass (enda kroppsdelen som protesterat) är jag nu riktigt rastlös, så nu får det bli en skön runda i mörkret/dimman!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar