Sidor

lördag 9 februari 2013

ÄNTLIGEN!!!

Efter en nästan outhärdligt lång tid - 5 låååånga dagar - i soffan, med den enda inandningen av frisk luft när jag har släppt ut och in hästarna, kunde jag idag ÄNTLIGEN ge mig ut på promenad i det underbara vinterlandskapet! Den energi som på dessa 5 låååånga dagar av inaktivitet har byggts upp i min kropp ville bara explodera idag!

MEEEEN! Nu gäller det att ta det lugnt och sparka igång kroppen lugnt och försiktigt så att jag inte åker på några tidsödande bakslag. 98 dagar kvar till Göteborgsvarvet innebär 13 veckor av möjligheter att göra det till en trevlig resa genom vettig träning. Och då har jag verkligen inte tid att fortsätta vara sjuk eller bli skadad, så det gäller att vara smart med aktiviteterna.

Jag tog med mig Brasse, som blev överlycklig, även han har ju fått lida av min inaktivitet den här veckan. Hans husse har ju inte gått några promenader med honom heller... Vi gick bort mot grushålan, upp till Obbhult, vidare på orörd snö till Onde Vrå (ja, det heter så) och sedan ner i Linnarp. En runda som är väldigt kuperad, klättade nog närmare 60 höjdmeter, vilket gjorde att pulsen faktiskt åkte upp lite i en av de längsta backarna.

Jag hade nog kunnat gå hur långt som helst idag, ville inte sluta, men som sagt, det gäller att vara smart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar