Sidor

tisdag 19 februari 2013

Favoritrundan!

Ikväll fick det bli rundan som alltid går så bra att springa. Jag började springa mot grushålan, sedan mot 153:an, vidare in mot Timmerkullen, tillbaka till grushålan, därefter Obbhult och Linnarp med den härliga mördarbacken som avslutning.

Det hade klarnat upp lite grann och när jag gav mig ut strax efter kl 18 var det fortfarande liiiite ljust ute. En halvmåne kikade också fram efter ett tag och gjorde världen ännu ljusare. Snön har nästan försvunnit efter gårdagens regnande, så barmarken gör det inte ljusare direkt. Jag sprang där och funderade på att om några veckor är det ljust ute vid den där tiden. Så himla gött!

Kanske kan man också bara slänga på sig en kjol och ett linne istället för långkalsonger, fodrade byxor, fleecetröja, fodrad jacka, mössa, vantar och reflexer. Åh, vad jag ser fram emot våren!

Selma var med idag och hon var så nöjd med att få springa. Lika nöjd som jag. Kroppen kändes stark och utan att anstränga mig särskilt mycket sprang jag 7 km i ett medeltempo på 5:50. Mycket bra pass. Och bäst av allt. Inte ont någonstans! Det finns hopp om det!

Bästa löparkompisen:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar