Sidor

lördag 16 februari 2013

Dagens "träningspass"!

Idag var tanken att Älsklingen, Christoffer och jag skulle såga ner lite träd till ved, men precis när vi skulle iväg ringer Älsklingens telefon och han blev utringd för sandning. Jäkla skit!

Så jag fick ta sågen i egna händer och så drog jag iväg. Det har växt upp lite sly och björk utmed Obbhulta-vägen och där började jag röja. Det är ett ganska tufft arbete. Såga och släpa grenar till rishögar. Verkligen ett arbete för hela kroppen! Svetten rann och efter ett tag började ryggen göra sig påmind. Inte att jag fick ont, direkt, utan mer att jag kände att musklerna arbetade hårt.

Jag såg det som ett träningspass och då blev det roligare att ta i, så jag körde på i tre timmar ungefär och då fick jag hela vägkanten "städad". Så jag var nöjd med arbetet!  Har troligtvis bränt massor av kalorier:).

Imorgon ska Älsklingen jobba igen, så jag blir allena även då. Men jag har fullt upp ändå. Jag ska springa ett kortare långpass, med inslag av 1000 m-intervaller i tänkt tävlingsfart på seedningsloppet i Helsingborg som jag ska springa om fyra veckor. Ska bli riktigt kul att springa, speciellt eftersom jag får med mig bästa träningskompisen Selma!

Me and my chain-saw!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar