Sidor

fredag 1 februari 2013

Perfekt fredag!

Fredagar är underbara dagar. På jobbet är det fredagsfrukost kl 9. Kl 11 gav jag mig ut på en spännande löprunda. Spännande såtillvida att jag inte riktigt sprang som jag hade tänkt, utan istället hamnade på ett helt annat ställe... Skyller på dimman. Min inre GPS funkar inte då...
Tänkt runda

Verklig runda
Men det är alltid kul att se något annat och det blev inte så mycket längre. Nästan 8 km på drygt 48 minuter. Löpkänslan var idag mycket bättre än i söndags. Inga problem alls med att springa, bara positiva tankar. Det var 0-gradigt ute och jag lyckades pricka antalet kläder perfekt. Dimman kylde rätt bra, men jag varken frös eller var för varm.

Det är så skönt att springa så mitt på dagen och sedan gå tillbaka och jobba. Energin är på topp!

När jag kom hem så hade min Älskling, som känner sig lite bättre idag och blev rastlös, städat hela huset! Att öppna dörren och känna doften av rengöringsmedel är oslagbar. Så himla gött!

När jag tog in hästarna tog jag av Bosses benlinda och kikade på hans sår. Det har läkt ihop jättefint och jag kletade bara på jodopaxsalva så får han gå utan linda i natt. Imorgon slänger jag på benlinda och benskydd för att undvika att det kommer in smuts nu när det är lerigt i hagen igen.

Så det har bara varit positiva grejer som har hänt idag, jag har bara fått positiv energi. Bra start på helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar