Sidor

onsdag 13 februari 2013

Kort och lugnt!

Planen för kvällen var egentligen att Älsklingen och jag skulle ta och åka en runda längdskidor i Åkulla. Men han fastnade i någon lastbil och lär väl inte komma hem inom rimlig tid. Därför såg jag min chans och drog på mig mina Icebugs istället och sprang en runda.

Det blev en kort och väldigt lugn runda runt Obbhult. Samma som jag gick igår, men åt andra hållet. Jag ville avsluta rundan på ett lättare sätt än med en mördarbacke så därför fick det bli det hållet idag.

Kroppen kändes ganska tung idag, men det gick ändå helt ok att springa. Ansträngningen kändes bra, utan att halsen sade ifrån, så det blev en bra första runda efter influensan. Bara 4,5 km på 30 minuter, men ändå skönt att vara på g med löpningen igen!

Jag kom ut vid 18-tiden och hade pannlampan på mig, men tack vare att det är ljust betydligt längre på kvällarna nu och snön lyser upp så behövde jag inte ha den tänd under någon del av passet. Tänk, om drygt en månad är den underbara sommartiden tillbaka och man kan få lite dagsljus även efter jobbet!

Dagens löparvänner:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar