Sidor

torsdag 7 februari 2013

100 dagar kvar!

Idag är det endast 100 dagar kvar tills jag står på startlinjen i Göteborgsvarvet. 100 dagar! Det börjar verkligen närma sig! Det betyder att jag nu har 100 dagar på mig att på bästa sätt förbereda mig för att genomföra varvet på ett bra sätt med ett leende på läpparna hela vägen!

Eller egentligen närmare 99 dagar. De närmaste dagarna lär inte mina förberedelser innehålla någon löpning eftersom den där jämrans influensan ännu håller greppet om min kropp. Dock har jag betydligt mer energi idag, har inte hostat lika mycket och det har inte gått åt lika mycket snorpapper. Goda tecken! Däremot har jag ett enormt lock för båda öronen så det känns lite som att befinna sig i en burk. Men det är iaf på rätt väg nu!

Taktiken för att bli frisk är att ta det lugnt ända tills jag känner mig helt frisk och inte försöka skynda på något trots att min hjärna just nu helst skulle vilja springa iväg själv, utan den där kassa, hostande och snörvlande kroppen. Ju längre jag väntar med att springa, desto mer underbart kommer det att kännas att snöra på sig skorna och ge sig iväg. Lite självplågeri har ingen dött av...





2 kommentarer:

  1. Åh vad kul att du ska springa Gbg varvet! :) Hoppas att du blir frisk snart så att du kan träna. Har du börjat använda energi gel på dina långpass? Annars är det ett tips att börja träna med så att magen vänjer sig. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det ska bli så himla kul! Just nu känns det som att jag snart är på g med träningen igen! Jag har inte börjat använda någon gel på mina långpass, jag springer oftast ganska snart efter att jag har ätit och mitt längsta pass har jag hittills bara varit ute i en timme och 47 minuter och då har jag inte känt något behov av någon extra energi eller ens vatten. Jag får se hur det känns längre fram när jag börjar öka på distanserna ännu mer.

      Radera