Sidor

onsdag 6 februari 2013

Tråååkigt!

Igår tillbringade jag största delen av dagen i soffan framför diverse mer eller mindre intressanta TV-program. Jag hade feber och ingen ork till någonting, inte ens till att äta, än mindre laga någon mat. Så det blev inget vettigt gjort, utan bara ett försök att låta kroppen bekämpa influensan som däckar mig just nu.

I natt har jag varit uppe vid midnatt, kl 3 och kl 5 för att snyta mig och hosta upp slem. Så det har inte blivit någon vidare sömn. Idag har jag mindre problem med näsan jämfört med igår, då jag snöt mig var femte minut, fick näsblod var tionde och däremellan var täppt(kändes det som), men istället är det mycket slem i halsen och så nyser jag väldigt mycket.

Orken är också borta, men eftersom det har kommit snö i natt och det blivit sådär vintervackert ute var jag tvungen att ta med kameran ut och knäppa lite bilder (som kommer i ett senare inlägg)! Skönt att vintern är tillbaka! Trist att jag inte kan utnyttja den till att rida eller åka skidor. Men snart ska jag vara frisk igen! Bara till att hålla ut.

Det värsta med att vara sjuk är att jag blir så fruktansvärt uttråkad av att inte kunna röra på mig som jag brukar. Enda gångerna jag kommer utanför dörren är när hästarna ska ut eller in. Och mocka är ungefär det jag orkar med just nu. Det är så frustrerande att inte kunna springa eller ens gå! JAG HATAR ATT VARA SJUK!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar