Sidor

söndag 3 februari 2013

Det verkar vara min tur nu... :(

Jag vaknade kl 3 i natt av att hela halsen var full av slem så det var bara till att gå upp och hosta och harkla sig lite. När jag vaknade i morse kände jag direkt att det är förkylning på gång och det planerade långpasset var bara till att glömma. Jag är väl ganska beredd på att det skulle bli så efter Älsklingens influensa i veckan, som han fortfarande inte är riktigt bra ifrån.

Jag åkte iaf iväg och hämtade ett lass hö på förmiddagen. Det hade varit kul att köra annat än hö och skräp i släpet, typ en häst, men det kommer säkert framöver. Det blev rätt kämpigt att köra in allt hö i stallet och sedan sopa bort all "bös" som låg och skräpade överallt. Det var ett riktigt hårt pass, svetten rann som när jag kör crosstrainer ungefär.

Det kändes rätt tungt och jag insåg att det nog inte blir mycket mer gjort idag. Jag hoppas att det blir en "light"-variant av förkylning så att jag kan jobba och slipper vila allt för länge från träningen. Det var ju trots allt inte så länge sedan jag var förkyld, strax innan jul, så jag tycker att jag borde få en snällare släng den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar