Sidor

lördag 16 juni 2018

Pelle på g!

Efter Bosse gjorde jag i ordning Pelle för att gå en runda med honom. Han såg väldigt fräsch ut idag och stod till och med och vilade vänsterhoven idag. Inte illa! Så jag var ju bara tvungen att springa lite med honom för att se ifall han var halt eller inte.

Vi gick förbi Kullagården och först tänkte jag bara ta Obbhultvägen tillbaka, men så blev jag sugen på att gå genom Skattagårdsskogen, Pelles hatobjekt.

Senast vi gick där så låg där ju en älg och skrämde stackars Pelle. Men jag var övertygad om att det inte skulle finnas någon älg idag. Pelle var rätt lugn, men på hugget. Jag testade att springa med honom på grusvägen och det gick bra! Han såg ohalt ut! Härligt!

Upp i skogen blev han såklart spänd, han mindes ju den hemska älgen, men han lugnade sig rätt mycket när vi hade passerat stället där älgen var. Och han slappnade faktiskt av rätt mycket. Betade lite gräs och såg sig omkring.

Jag lyckades ta lite bilder på honom...

Failbild:)

Fin bild!

Flirtbild:)
När vi kommit lite längre fram var där ett par rävungar på stigen. Pelle såg dem aldrig, men han kände doften av dem och blev lite upprörd. Men vi tog oss ner från skogen rätt lugnt ändå.

När vi kom ner på grusvägen fick han trava igen och då hörde jag att han travade rent. HURRA!!! Så jäkla kul! Så imorgon tänker jag faktiskt rida honom ett kort pass i paddocken. Bara skritta och trava lite och känna på honom. Hoppas att han är fortsatt fräsch då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar