Sidor

torsdag 15 mars 2012

Vecko-handling och klippning

Idag var det hög tid att klippa sig igen. Det är ENDA nackdelen med kort hår, man måste plötsligt klippa sig oftare (än 6 månader som jag gjorde tidigare...). Men samtidigt är det lite gött att sitta där i frisörstolen och bli lite ompysslad. Och så snacka häst med bästa frisören, Malou, såklart!

Så nu är jag nyklippt och fräsch igen. Hoppas att jag inte vaknar med rättuppstående hår imorgon, som jag gjort den senaste veckan. Jag är inte riktigt van vid att håret ställer sig rakt upp. Det låg ju alltid ner tack vare tyngden tidigare när det var långt. Å andra sidan tar det bara två sekunder att blöta ner det och forma om det igen.

Jag var och handlade innan klippningen också. Det gick väl sådär. Det är nämligen så att jag brukar använda mig av självscanning när jag handlar och för några veckor sedan var Magnus med när vi skulle handla lite snabbt. Då fick vi en avstämning och (såklart) hade Magnus glömt att scanna in en vara. Så nu visste jag ju att vi skulle få tätare avstämningar (har inte haft någon på säkert ett halvår tidigare). Mycket riktigt, andra gången efter fadäsen kom det en avstämning och då hade jag inte handlat så mycket och dessutom stämde allt. Förra gången var det ingen avstämning men idag blev det igen. Och precis när jag börjar lägga upp varorna på bandet inser jag att jag har glömt scanna de frysta bären, eftersom jag lade ner dem i vagnen och därefter gick runt och letade efter fryspåsar. JÄKLA SKIT!!! Så nu kommer det ju bli hur många avstämningar som helst i fortsättningen. Det är nästan så att det inte är någon idé att självscanna mer:(. Men det går ju ändå snabbare eftersom man slipper de jäkla köerna, så jag får väl fortsätta och tänka lite mer på vad jag gör i fortsättningen när jag handlar!

2 kommentarer:

  1. Vet du? Jag har Alltid lika roligt när jag får klippa Dig!! Masa massa skratt och prat :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken tur att jag måste klippa mig ofta nu då, så vi kan skratta tillsammans:)

      Radera