Sidor

söndag 25 mars 2012

Underbar dag!

Även Bosse Bus fick en omgång med saxen i manen. Det gick bra, förutom att han har kommit på att han ska hålla på och backa så fort man borstar manen på honom. Som säkerhet har jag balsnöre mellan uppbindningsrepen och haken och han lyckades backa så långt att de gick sönder två gånger. SUCK!

Efter det fick han inte backa mer och då löste sig problemet. Jag red honom i paddocken idag. Jag fortsatte med bommarna i skritt och trav. Han var lite svår i skritt på volt i vänstervarvet där han gärna ville gena. Så det blev massor av innerskänkel för att trycka ut honom och i traven var det inte något problem. Han fick även flytta lite sidledes, vilket också gick jättebra.

Bommarna hoppade han över i trav, men till sist travade han fint och då avslutade jag dagens pass. Tyckte det gick bra överlag. Jag hoppas att jag ska komma igång lite mer med ridningen av båda hästarna framöver. Nu är det ju ljust ute lääääänge på kvällarna så nu finns det inga undanflykter längre!

Det har varit underbart varmt och skönt idag. När jag red Pelle fick jag kavla upp ärmarna på tröjan pga värmen. Så skönt! Det var inte riktigt lika varmt när jag red Bosse, men då var ju klockan å andra sidan 7. Den här första dagen i sommartid går alltid så snabbt, känns som om jag inte riktigt vet vart den tog vägen.

Jag tänkte att jag skulle komma i säng i tid idag för jag vet hur trött jag blir när jag ska gå upp tidigt på morgnarna den första veckan med sommartid. Så nu blir det duschen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar