Sidor

måndag 12 mars 2012

Sämsta passet på länge!

Idag kunde jag inte motstå den strålande solen och de härliga, våriga plusgraderna och gav mig ut för att springa trots att jag fortfarande har lite känning i vänster fot. Det blev en runda med väldigt konstig löpstil, såg nog ut som någon med ett ben i graven. Det var så det kändes iaf.

Det går inte att springa riktigt, kroppen säger emot något fruktansvärt. Dock blev det lite bättre efter några km men inte helt bra. Nu längtar jag bara tillbaka till den där lätta underbara löpkänslan jag hade för några veckor sedan!

Jag sprang tre km innan jag började gå lite. Jag gjorde lite löpskolor, vilket kändes bättre än att springa normalt. Dock är det väldigt jobbigt att springa hoppsa-steg hela tiden, så det blev mer gång och lite mer löpning. Jag kom som bäst upp i 6:34 min/km och det var ned för Mute backe. Medelfarten blev 7:54 min/km. Jag kan inte minnas när jag sprang såhär dåligt senast, men det känns som om foten snart är OK igen och jag borde kunna vara igång längre fram i veckan.

En annan aspekt som antagligen påverkar min dagsform är det faktum att jag ligger efter med sömn. Tre timmars sömn natten till igår och alldeles för sen sänggång är ingen bra kombination. Idag SKA jag lägga mig tidigt! Typ snart!

Här kommer detaljerna för sämsta löprundan:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar