Sidor

söndag 25 mars 2012

Första hästen avklarad!

Pelle fick komma ut i solskenet på lite uteritt. Men först fick jag börja med att klippa den låååånga manen. Tycker jag klipper man varje ridtur. Kanske beror på att jag rider för sällan...

Jag tänker inte visa resultatet eftersom det blev ojämnt och fult som vanligt, men ser iaf bättre ut än travarmanen han hade innan (inget ont om travare).

Vi red runt Obbhult och det gick bra. Till en början fanns det lite "troll" på kullen, men när vi kom ut i öppet landskap lugnade han ner sig. Han var överlag väldigt avslappnad idag och det var inga problem någonstans. Han fick trava lite och är stel och oren, men jag kanske blir tvungen att lägga på honom skor bak också, misstänker att han kan vara lite hovöm där.

Vi höll på att bli överkörda av en sportbil som kom i alldeles för hög fart över ett krön. Jag hörde att den kom i hög fart och hade nästan hoppat ner i diket när han kom över krönet, såg oss, panikbromsade och höll på att köra av vägen. JÄVLA IDIOT! Pelle sprang några steg, men lugnade snabbt ner sig och vi kunde fortsätta skritta hemåt.

Nästan hemma möttes vi av en märklig utsikt. Det är nämligen så att det gamla rucklet som alltid har stått vid vägen nu har rivits, så nu ser det betydligt bättre ut! Men konstigt, det har ju alltid stått där...

Såhär såg det ut!

Nu är det borta! (denna bild är tagen från andra hållet)

Nu har jag slängt i mig lite mellis och nu är det dags för Herr Bus att få komma ut och röra på sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar