Sidor

söndag 4 mars 2012

Dagens prestation...

...har inte jag stått för. Nej, det var min Älskling som stod för det idag. Igår kväll sa ha lite kaxigt att han skulle åka Vasaloppet nästa år. Det har han sagt de senaste 12 åren utan att det ens har blivit ett försök. Så jag sa till honom att han kunde köra nio mil på crosstrainern så att han får en uppfattning om hur långt Vasaloppet egentligen är.

Sagt och gjort, kl 8.00 stod han på crosstrainern, redo att ta sig an de nio milen. Det gick ganska till en början och halvvägs servade jag med två äggmackor och mjölk. Under hela tiden blev det energidryck, vatten och juice.


Trots total avsaknad av träningsmängd före kämpade han sig igenom de nio milen och gick i mål på ca 5 timmar. Imponerande! Men han är rätt mör nu:)

Själv satt jag i fåtöljen och såg loppet på TV, samt hejade på Älsklingen så att han inte lade av mitt i loppet. Efter 5 timmars vila tog jag med mig Selma och gick en runda i det någorlunda fina vädret. 1 timme och 20 minuter var vi ute och gårdagens långpass kändes av lite grann. Det var en övningsrunda för att få Selma att sluta dra i kopplet, vilket hon (jag) har lite problem med. Men med lite godis i fickorna och lite kontaktövningar gick det faktiskt bättre än någonsin. Så hon kan nog bli en trevlig promenadhund också till sist.

Efteråt var hon iaf trött...
Go stil på goaste hunden:)
Annars har det varit en lugn söndag och även jag är ganska trött. Det blir tidig sänggång ikväll så att man orkar jobba en vecka igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar