Sidor

fredag 2 mars 2012

Solig helg!

Ikväll har jag varit på en lagom lång afterwork. Lite god mat och mineralvatten stod på menyn för min del. Tyvärr var det inte så stor uppslutning, men bra nog var vi klara vid 7-tiden redan. Helt perfekt, jag behöver inte vara trött pga detta imorgon!

Imorgon väntar min Garmin Forerunner 410 på att få sig en testrunda. Eller det är nog jag som väntar och längtar mest. Nästan som julafton. Något säger mig att jag kommer att vakna tidigt imorgon... Då ska jag iaf springa denna veckas långpass som ska bli 10 km i lugnt behagligt tempo.

På tisdag var det meningen att jag skulle köra mitt andra military fitness-pass på jobbet, men så kom jag på att jag ska köra Åkulla skidklassiker nästa lördag, vilket betyder att jag måste åka lite skidor på måndag och inte har råd att riskera flera dagars träningsvärk. Därför blir det inte något sådant pass, tyvärr. Jag hoppas jag kan närvara nästa gång istället.

Helgen ska dessutom bjuda på mer sol, vilket låter helt underbart. Kan det bli lika varmt som idag (11 plusgrader när jag körde hem från jobbet) så betyder det att de fodrade tightsen åker och man inte behöver ha så många tröjor och jackor på sig. Kanske dyker det upp fler vårtecken också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar