Sidor

torsdag 8 mars 2012

Segt, segt, segt

Detta har inte varit någon bra vecka. Jag har varit så himla trött hela veckan och just nu känns det som om jag skulle kunna somna när som helst. Någon träning har det heller inte blivit sedan i måndags då jag fått lite konstiga känningar i fötter och ben som gör att jag inte kan springa för att det gör ont. Jag hade samma känningar förra året när jag precis köpt mina Asics-skor och jag misstänker att de inte är så bra att springa i eftersom jag upplever Ice-bugsen som så väldigt mycket lättare att springa i.

Jag åkte till Intersport för att se om de hade skor som är lite mindre uppbyggda än de traditionella jätte-dämpade skor som brukar finnas. Men nej, de hade inte ens hört talas om de jag letade efter (Asics gel Excel 33) och försökte visa mig ett par Nike-skor istället. Jag kan inte ha Nike-skor eftersom de är för smala för mig så jag avböjde och suckade inombords över den låga kunskapen i sportaffären. Ska man behöva åka till Göteborg och Löplabbet för att kunna få tag i några vettiga skor???

Igår, idag och imorgon går jag kurs i strålskyddsteknik och igår var det mycket information om nuklider, isotoper, strålning osv. Eftersom jag är så jäkla trött har det varit en stor ansträngning att hålla sig vaken! Och nu behöver jag dessutom plugga inför kunskapstestet som ska genomföras imorgon. SUCK!

I morse ringde Magnus telefon kl 4, då var det dags för honom att ge sig ut och ploga snö. Så jäkla onödigt med snö nu!

Hästarna i snöyran på morgonen

När jag var på väg in från stallet kom den här "gynnaren" promenerandes...

Inte alls långt från mig...

Den hade inte särskilt bråttom heller...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar