Sidor

tisdag 12 juli 2011

Semester!

Nu är det verkligen semester! Selma och jag är på gården och ska sova här i natt. Allt för att bli så effektiv som möjligt. Det tar förvisso endast en kvart att köra bil mellan bostaden och gården, men det tar ändå en massa onödig tid att ta sig där emellan.
Jag vet att jag kommer att sova sämre om jag sover i bostaden och dessutom bli väckt när Magnus och Christoffer ska upp. Sedan äter man frukost, läser tidningen, surfar lite, osv. Och så går tiden och så är klockan minst 10 innan jag är på plats.
I kväll behöver jag inte tänka på att jag ska åka hem i tid. Imorgon kan jag rida direkt efter frukost  och sedan gå på allt arbete som ska göras. Ikväll har jag fått målat en staketlänga en andra gång och tagit fram lite hinder i paddocken så att allt är klart imorgon.
Medan jag bar fram hinder hörde jag ett "flåsande" som kom närmare och närmare. Det visade sig vara en luftballong. Den gick väldigt lågt, hoppas att de inte kraschade någonstans..
När jag kom hem var jag ju tvungen att kolla vad elektrikerna hittat på idag och fann ett kontor klappat och klart med kontaket och telefon. Gött!
Tyvärr tar det extremt lång tid att ladda upp bilder via mobila bredbandet, så det får bli lite tunt med det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar