Sidor

måndag 4 juli 2011

Hann med båda hästarna idag:)

Idag åkte jag direkt upp till gården efter jobbet. Även idag var det väldigt varmt och klibbigt, dock lite svalare än i helgen.
Pelle var först ut idag. Han fick komma ut på promenad ute i naturen. Det gick väldigt bra. Han hittade visserligen några "farliga" saker att vara "rädd" för men han gick iaf framåt hela vägen. Dessutom betedde han sig som en ponny och gjorde allt för att få äta gräs i vägkanterna:). Han skötte sig kanon hela vägen!
När jag var tillbaka var klockan bara strax efter sju så jag tänkte att det var lika bra att lufta herr Bus också när jag ändå höll på. Han fick ett litet pass i paddocken. Mycket grundläggande. Skritt, trav, galopp och framför allt styrning. Vi var lite oense om vilket håll han skulle gå stundtals, men det gick bättre och bättre. Till sist hoppade vi några småhinder också. Nu tycker jag att han börjar få bättre hinderuppfattningsförmåga. Även om jag mest hoppar i trav, så känner jag att han numera tänker efter lite innan hindren istället för att kasta sig över dem så fort han kan. Känns rikigt bra! Bara jag hinner träna honom ordentligt, så kommer han nog att bli en riktigt trevlig hopphäst till sist!
Nu blir det duschen och sen försöka sova i värmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar