Sidor

tisdag 12 juli 2011

Perfekt med regn:)

Det var nog någon mening med att jag inte skulle få igång traktorn i söndags...
Igår kom det nämligen lite regn. Jag såg hur molnen tornade upp sig när jag högg spår i brädväggarna, så jag tänkte att jag går ut och målar en staketlänga och väntar på att det ska börja regna.
Det började regna lite grann och sedan när jag sladdat ett tag i paddocken började det regna ordentligt, varpå sladdningen blev riktigt bra! Sedan avslutade jag med att köra några varv med ringvälten också, vilket blev kanonbra tack vare regnet.
Så nu är paddocken semester-fin! Nu är det bara till att rida där:)
Igår upptäckte jag också något som är tråkigare än att måla, nämligen att måla med fel sorts penslar... Det var ju ett tag sedan jag målade senast så penseln hade fastnat i ett lock av lacknafta eftersom den dunstat. Resultat: Obrukbar pensel. Så jag fick leta upp några andra penslar som jag hade ståendes. De använde jag när jag målade staketstolparna. Med en färg som var betydligt mer lättflytande än den jag har till staketet. Så det gick inget vidare. Penslarna var alldeles för mjuka. Men jag bet ihop och målade hela längan ändå. Fick köpt en ny på lunchen idag...
Nu ska jag åka o kolla vad elektrikerna haft för sig i mitt "lilla" hus idag. De har iaf rapporterat att allt gått bra och att jag numera har ett första-jack på telefonen i kontoret så att jag kan sätta bredbandsmodemet där sedan. Och så har de dragit och förberett för jordning samt jordat i kontoret. Det börjar ta sig! Och pengarna börjar nu rulla iväg. Usch! Jag har även pratat med fönsterleverantören angående lite ändringar och fått en preleminär leveranstid som var mycket positiv:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar