Sidor

söndag 31 juli 2011

Klart!

Vilken omtumlande dag! Idag kom en herre som Magnus mamma brukar umgås med. Han är en pensionerad snickare av den gamla sorten som är extremt noggrann med allt han gör och inte lämnar något åt slumpen.
Vi ringde honom häromdan för att höra med honom om han visste hur man får ihop hålkälslisterna i kontoret som vi gick bet på. Och det visste han såklart! Idag ringde han och kände sig sugen på att jobba lite:).
På bara två timmar (eller ännu kortare tid, jag kollade inte klockan) trixade han dit listerna och nu är alltså mitt nya kontor klart! HÄRLIGT!

Jag beslutade mig för att göra färdigt och målade dörrkarmen som jag inte gjort något åt och fyllde i elementet där det blivit skavt, samt de skav som blev i garderoben när vi la golvet där, så allt målararbete blev också klart.
Jag skruvade även dit dörrtryckena på dörrarna så att de också är klara.
När jag ändå höll på så började jag skruva ihop möblerna som vi köpte på IKEA. Jag började med hurtsen som ska stå under skrivbordet. Det gick bra, inte en enda svordom... Jag lyckades dock skruva fast skruvarna som håller fast lådorna åt fel håll, så det fick jag göra om, men det var inte så komplicerat.

Efter hurtsen gav jag mig på hyllan (som vi hittade av en slump). Den var inte heller så komplicerad att få ihop, så även det gick bra.

Till sist gav jag mig på skrivborden och skruvade fast alla benen. Eller rättare sagt, Magnus skruvade dit alla benen med sin fina skruvdragare, gick ju lite snabbare. Det var trots allt sju ben...
Så sedan kunde vi ställa alla grejer på plats. Såhär fint blev det:



Jag blev himla nöjd med mitt kontor! Nu fattas bara lite lampor, gardiner och lite saker på väggarna, SEN är det helt klart! Men jag räknar denna dag som den dag då kontoret blev färdigt. Inredandet får ju ta lite tid. Det får byggas på allteftersom. Fast det är klart att det kliar i fingrarna på att få det HELT klart:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar