Sidor

söndag 24 juli 2011

Golvläggning!

Idag kom vi igång sent med arbetet efter att ha besökt Grimeton så vilade vi en stund på soffan så det var sen eftermiddag innan vi ens kom till gården.
Men idag var det iaf dags att lägga golvet i kontoret. Men först behövdes elementet hängas tillbaka på väggen, vilket var väldigt knixigt och Magnus kämpade med det ett bra tag innan det blev klart. Och nu får jag måla det h-vetes elementet en gång till pga att det blev lite stött... MORR!
Första golvplankan hamnade vid elementet så det var lite trixigt att få till med hål på rätt ställe osv. Första försöket gick inte bra, så det fick bli en ny planka och då blev det bättre. Det är ett klick-golv, laminat med ask"motiv". Ett ganska ljust, snyggt trädslag.
Magnus är även bra på att lägga golv:)

Såhär långt hann vi idag, ungefär hälften klart.

När klockan var tjugo över åtta insåg tillochmed jag att det var dags att åka hem... Men det känns iaf som att det blir riktigt bra med detta golvet också, känner mig nöjd med mina val. Imorgon gör vi klart golvet och så får vi åka och köpa lister... Det tråkigaste av allt...

1 kommentar:

  1. Ja då e det inte enkelt och sätta nått mönter anpassat. I andra rummet på övervåningen så lutar golvet ca 12 cm från ena sidan till den andra. Så det blir att flytspackla:/..Blir så i gamla hus. Hur många år har erat hus på nacken? Vårt är sean 1890 talet.

    SvaraRadera