Sidor

tisdag 19 juli 2011

En svampplockares våta dröm...

Idag gick jag ut i skogen för att plocka svamp (efter ett tips från Christoffer som såg dem när han var ute och jagade). Det var helt fantastiskt! Ett hav av gula, stora, fina kantareller!
På en yta av några kvadratmeter hittade jag enorma mängder svamp! Det tog nästan en timme att plocka dem och det var riktigt tungt att bära hem kassen! Helt otroligt! Det är ju sådant här man drömmer om som svampplockare!
Något man inte drömmer om är den tråkiga rensningen...

Det blev två hela grytor med svamp som jag förvällde och hällde upp i 7 små glasslådor! Underbart! Som tur var kom min älskling och hjälpte mig så jag slapp rensa allt själv:).
Annars idag har jag målat klart garderoben, som måste målas igen eftersom en det av färgen släppte när jag tog bort tejpen. GRR!
Men nu är iaf dörrarna klara och väggarna i garderoben. Imorgon ska jag köpa nya dörrtrycken (om jag hittar några) och montera dem. Sedan väntar jag på min tapetserare (Magnus) så att vi äntligen kan få upp tapeterna!

1 kommentar:

  1. Herreguuud va me kantissar:)Vill oxå ha. Hmm får väl åka till Åkulla och gå där i skogen och se om jag hittar några:)

    SvaraRadera