Sidor

fredag 29 juli 2011

Röjning!

Idag var tanken att vi skulle ta tag i sovrummet ordentligt, men det sket sig ganska snabbt när vi inte hittade eltejpen... Så jag fick ett röjarryck och röjde ut mitt gamla sovrum, vilket ledde till att jag röjde ut garderoben under vindstrappan för att jag var trött på all skit som fanns där och för att jag skulle kunna få in lite grejer som kom från kontoret. Sen fanns det lite gamla slitna, fula möbler som vi inte heller kommer att använda som vi slängde ut. Så tänkte vi att när vi ändå håller på så kan vi ju lika gärna fylla släpet så Magnus började bära ut allt som jag började röja i källaren när jag var där och eldade i vintras.
Jag tog även en liten röj-runda i köket eftersom jag tänkte börja riva det snart. Så till sist hade vi ett hästsläp fullt med grejer redo att åka till tippen.
Så mycket plats det blev överallt när man blev av med allt! Det är ju ganska skönt att röja nu och ha det klart innan vi flyttar in! Och det var inget riktigt arbetsväder idag med ca 26 graders värme.
Magnus fick iaf ut dörren i sovrummet som ska bort, skönt att bli av med den.
Jag blev väldigt glad när vi röjde köket i källaren och hittade oanvända plåtbrickor till innerdörrarna på andra våning. Jag har ju haft problem med att hitta några nya som passar och de är ju svinaktigt dyra, så det var väldigt bra att jag hittade dem! Nu kan jag göra klart dörrarna i kontoret.
När vi väl kom iväg till tippen så var det såklart stängt där. Jag gissade nästan att det inte var någon verksamhet där efter kl fyra en fredageftermiddag så vi åkte till Fiskeexporten och köpte lite goda marinerade färska laxfiléer och vidare och handlade lite tillbehör till laxen.
Så för en gångs skull kunde vi äta middag riktigt tidigt idag! Skönt, jag är rätt trött idag av den jobbiga värmen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar