Sidor

måndag 18 juli 2011

Dagens arbete!

Efter gardinerna gick jag ut och skruvade upp den sista staketlängan, så nu är det färdigt på riktigt! Fördelen med projekt som tar lång tid är att tillfredsställelsen känns större när det äntligen är klart!
Före:

Efter:

Tyvärr ser ju huset ännu anskrämligare ut nu när staketet är så snyggt, men det gäller att tänka sig att om ca ett år ligger där svarta takpannor på huset, sitter snygga fönster och en gul träpanel. Det är så jag står ut:)
Anledningen till att staketet blev målat just i år är för att jag ska slippa måla det nästa år då hela huset ska målas.
Igår tog vi ju ner den öppna spisen. Resterna av den ligger utanför huset... Magnus har lovat att han ska ta högen med kranbilen...
Tänk att det kan bli så mycket bröte av en öppen spis...
När jag hängt upp staketlängan fick jag loss bockarna som den legat på och jag bar upp dem till kontoret för att kunna måla dörrarna i kontoret. Jag började med tvätta den ena dörren med målartvätt innan jag målade det sista gröna i garderoben. Jag målade även elementet en sista gång innan jag gick lös på dörren. Jag ska ha tag i nya dörrtrycken också, likadan modell, fast snyggare. Hoppas jag kan hitta det någonstans...
Efter dörren började jag måla det vita i garderoben. Det är lite meckigt eftersom utrymmet inte är alltförstort och det är lätt att ta i ytorna som är målade när man vänder och vrider på sig. Men det gick rätt bra ändå till sist. Tyvärr blev jag tvungen att måla garderoben två gånger för att få det att täcka ordentligt, så färgen tog slut. Det får bli ännu ett besök i färgbutiken imorgon.
Att måla är väldigt drygt, det tar väldigt mycket tid. Men möbelfärg är ju tacksam på så sätt att den torkar väldigt fort. Så det går ju lite snabbare än med utomhusfärg iaf. Imorgon blir allt målande i kontoret klart så sen kan vi tapetsera:)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar