Sidor

söndag 24 juli 2011

Lite semester oxå...

Lagom till vi nästan var helt klara med tapetseringen kom min bror med familj på besök. De hade med sig husbil och skulle sova över i den tills idag.
Det var riktigt kul att träffa hela familjen. Trots att det inte är så fasligt långt till Anderstorp blir det inte att man åker dit. Speciellt inte nu när pappa inte är i livet längre och man inte hänger med honom dit längre. Rätt löjligt egentligen. Fast å andra sidan hälsar jag ju inte på någon person överhuvudtaget just nu, så det är ju inte bara brorsan som är drabbad av min dåliga sociala förmåga just nu:). Jag har ju lite annat att göra.
Men jag uppskattar verkligen när folk kommer på besök sådär. Vi fikade lite och sedan åkte vi till Himle och grillade lite grillspett och åt och drack lite vin till det och tjötade lite. En perfekt lördagkväll!
Det blev lite sen sänggång så idag vaknade vi inte förrän kl 9 (inte ens Selma var morgonpigg idag. Men det är skönt att sova lite längre också, nu när det faktiskt är semester.
Vi åt frukost allihop i förmiddags och sedan hängde Magnus och jag på brorsan och hans familj till ett ställe jag kört och åkt förbi tusentals gånger men aldrig besökt, nämligen världsarvet radiostationen i Grimeton som ligger ett stenkast härifrån.
Det var intressant att titta på detta som faktiskt kan jämföras med andra världsarv som t.ex. Kinesiska muren...
Så nu har vi varit lite kulturella, så nu kan vi fortsätta semestern med mer arbete:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar